KRAFTOLD KI FALTÓL FALIG!

Keressük a legmenőbb nyitóbuli ötletet!

A Telekom VOLT minifesztiválok sikerén felbuzdulva folytatjuk a fiatalokkal közös kikraftolást! Ki más szervezhetné meg jobban Kelet-Magyarország legmenőbb alkotóterének megnyitóját, mint Ti, fiatalok! Tudjuk, hogy nincs MagentaKraft Debrecen nélkül, és szeptembertől Debrecen sem lesz MagentaKraft nélkül!

Azt szeretnénk, ha a tettrekész, vállalkozó szellemű helyi fiatalok saját maguk álmodhatnák meg és rakhatnák össze egy izgalmas helyszín rendhagyó buli line-upját és programjait.

FOLYTASSUK
EGYÜTT

JELENTKEZZ!

Olyan minimum 2, maximum 5 fős társaságok jelentkezését várjuk, akik szeretnének megálmodni egy menő eseményt, és megosztani haveri körükkel ezt az életre szóló élményt: egy fullos grand opening partyt, amit a Telekom mentoraival közösen kraftolhatnak ki.

Az adataid megadása után, mindössze annyi a dolgod, hogy csekkold, a MagentaKraft helyszínét Instán és a weboldalon, majd egy tweet hosszúságú (max. 280 karakteres) leírásban leírd nekünk, mivel tennéd felejthetetlenné Debrecen legcoolabb helyének nyitóbuliját.

Minden ötlet ér: digitális installációk, programelemek, művészeti alkotások vagy fellépések - ami csak a csövön kifér. Ezután már csak egy csoportképet kell csatolnod a csapatról és már versenyben is vagytok a saját kikraftolt bulitokért!

A Telekom zsűrije által kiválasztott, legkreatívabb ötleteket hozó 3 csapat egy néhány órás kikraftolás workshopon vesz részt, ahol szakértőkkel közösen álmodhatják meg saját megnyitójukat.

Na de milyen alkotásokat keresünk?

Az ötleteteket megvalósítjuk és bulizhattok egy jót a debreceni helyszínen.

A nyertes csapat résztvevői bekerülhetnek a MagentaKraft Ceator HUB programjába, ahol igény szerint a jövőben is dolgozhatnak Kraft események megvalósításában.

A kikraftolásig el nem jutó, de szintén izgalmas és innovatív ötleteket hozó csapatok között pedig belépőket sorsolunk ki a MagentaKraft Debrecen workshopjaira.


Jelentkezési határidő: 2021.09.05. 23:59

Jelentkezem

A jelentkezés a pályázatra lezárult. Köszönjük az beküldött munkákat, hamarosan jelentkezünk az eredményhirdetéssel.

KÉSZEN ÁLLSZ?